Mozaicul este o arta, care dateaza din perioada Imperiului Roman si Grec cand era folosit la decorarea templelor si a palatelor.

In ziua de azi mozaicul este foarte diversificat atat ca stil, ca materialele folosite si functionalitate. Multitudinea tipurilor de mozaic fac din aceasta un produs foarte versatil ce poate fi folosit atat la interior cat si la exterior sau in orice alta Incapere a casei tale.

In baie – mozaicul poate fi folosit ca element decorativ pentru a accentua anumite elemente precum zona oglinzii, zona dusului, un perete, blatul pentru chiuveta, backsplash sau pardoseala din baie

In bucatarie cel mai des se foloseste mozaicul ca backsplash insa se poate folosi ca brau de perete sau pentru pardoseala, la delimitarea diferitelor zone din bucatarie acoperirea peretelui dintre blatul de lucru si dulapurile suspendate, se poate fi folosit ca elemente decorative In jurul geamului sau a zonei de luat masa.

 In acoperirea peretilor cu forme neregulate coloane, cupole sau bolta

La exterior poti transforma terasa intr-o zona interesanta si placut colorata prin folosirea mozaicului de piatra in diverse forme si tipare de aplicare, pe pereti sau pe pardoseala, chiar si pentru proiecte indraznete un blat de masa sau un scaun.

Mozaicul aplicat pe peretele casei sau a gardului, va poate transforma curtea intr-o oaza de relaxare si o opera de arta.

Sa nu uitam de piscine si saloanele de relaxare si infrumusetare, unde mozaicul este elementul principal de decorare a acestor spatii.

Lasă un răspuns

WhatsApp chat