Mozaicul de sticlă

Sunt moderne, au o frumusete aparte, ofera personalitate, cresc valoarea estetica si dau stalucire incaperii in care sunt montate. Asa se poate descrie la prima vedere mozaicul de sticla.

Bogatia culorilor, diversitatea texturilor si o multitudine de reflexii lumisoase confera baii sau bucatariei un caracter unic. Mozaicul din sticla din Colectia Exclusive Design By Formosa este un element extrem de decorativ si, in acelasi timp, extrem de functional si exclusivist de finisare interioara. Frumusetea mozaicurilor de sticla se regaseate in nenumarate moduri, in principal datorita multitudinii de forme in care apar aceste mozaicuri.

Colectia Exclusive Design By Formosa este intr-o continua extindere a portofoliului de mozaic, care se caracterizeaza printr-o paleta de culori extrem de bogata si o varietate de stiluri, de la mozaicurile clasice de sticla pana la designul modern. Cu aceasta abordare, aproape fiecare persoana care doreste sa isi transpuna trasaturile caracterului sau in arhitectura interioara a propriului camin pot sa dea accente de personalitate, folosind colectia noastra de mozaicuri in stiluri care indeplineste cerintele chiar si cele mai individuale.

Lasă un răspuns

WhatsApp chat