Mozaic de piatră

El este clasic si elegant. De aceea el constituie un element extrem de prestigios si luxos in designul interior. Mozaicul de piatra isi datoreaza exclusivitatea si nobletea diversitatii structurilor, paletei bogate de culori si posibilitarilor nelimitate de aranjare. In acelasi timp, este distinct si subtil, datorita careia poate fi autonom, nu numai ca o decorare sau insertie, ci ai ca material principal pentru finisarea interioara.in acelasi timp, mozaicul de piatra naturala se potriveste perfect cu alte materiale de finisare, cum ar fi sticla sau metalul.

Datorita sinergiei mozaicului de piatra si mai ales a mozaicului de marmura, sunt un excelent material pentru a creare o varietate de stiluri arhitecturale de la un stil minimalistla un interior opulent si plin de bogatie.

Mozaicul de piatra dar cu precadere mozaicul de marmura, datorita proprietatile sale din punct de vedere estetic si a excelentei proprietati fizice de rezistenta pentru o lunga perioada de timp, au fost utilizate pe scara larga in designul interior, el fiind folosit la interior ca un mozaic pentru perete sau pentru podea. Mozaicul de piatra este plasat in cele mai multe camere, inclusiv camere de locuit si bucatarii, de asemenea, putand fi folosit in baie, in zona piscinelor sau pe coridoare.

Mozaicurile de piatra sunt de asemenea utilizate la acoperirea de pereti, precum decorarea coloanelor si stalpilor, mozaicul fiind extrem de durabil si testat ca material de interior, iar gama larga de culori si texturi naturale din piatra, oferind designerilor de interior flexibilitate deplina in formarea de spatii interioare. Crearea de proiecte cu efecte vizuale cu mare impact acum sunt mult mai usor de format, datorita pieselor de piatra montate pe plasa.Mozaicul de la Exclusiv Design By Formosa poatet fi taiat in mod liber pentru a se potrivi si pus intr-un numar infinit de combinatii. Obtineti aranjamente mai interesante care se combina intr-un singur proiect cu gresie sau fragmente de mozaic de diferite forme, dimensiuni si culori. In acelasi timp, se ridica la o grosime standard 8mm pentru o potrivire perfecta cu grosimea standard a ceramicii.

Lasă un răspuns

WhatsApp chat